torstai 11. elokuuta 2011

Tennistä Vilnassa

Tenniskentät ovat usein kaukana keskustassa tai muodostavat oman pikkuklubinsa keskellä peltoa. Harvinaista herkkua ovat Vilnan tenniskentät aivan vanhan kaupungin kupeessa. Kentät ovat hyvin hoidetut ja kauniin puiston keskellä. (Barboros Radvilaites 6)

Penkkitennispelaajalle Vilna tarjoaa myös hupia: heinä-elokuussa järjestetään Lithuania F1 Future -kisat, jossa voi käydä kannustamassa suomalaisia tennispelaajia voittoon shoppailujen ja kulttuurinähtävyyksien lomassa.





Jos haluat majoittua kuten tennisammattilainen, kannattaa suunnata yöksi Reval Hotel Liettuvaan. Hotelli ei ole ihan pelipaikoilla (ytimeen matkaa n. kilometri ja vanhaan kaupunkiin ja kentille puolitoista), mutta koska hotellin johtaja on tennismiehiä (ja suomalainen!) niin hotellissa yleensä majoittuvat paikallisiin kisoihin osallistuvat tennispelaajat. Hotellin alakerrassa on perushyvä kuntosali ja yläkerrassa bling-bling drinkkibaari, joka tarjoaa panoraamanäkymän Vilnan ylle.



Reval hotel Lietuva 20 Konstitucijos prospektas

Alla kuva Vilnan Katedraalin aukiosta. Aukiolla kävellessään kannattaa etsiä pientä laattaa, johon on kirjoitettu STEBUKLAS (ihme). Uskotaan, että jos laatan päällä kääntyy 360´ ympäri ja toivoo jotakin, niin toive toteutuu. Luonnollisesti toive täytyy pitää salassa. Laatan tarkkaa sijaintia ei saa paljastaa kenellekään, sillä se taas tuo huonoa onnea.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti