tiistai 9. elokuuta 2011

Adrenaliinia ja proteiinia Torontossa

Urheilu on loistava tapa tavata uusia ihmisiä matkalla ja tutustua paikallisiin! Erityisesti nyrkkeilysaleilla piirit on pienet ja uudet kasvot salilla huomataan heti. Nyrkkeilyvalmentajat ovat yleensä aivan innoissaan, kun saavat näyttää taitojaan jollekulle uudelle lajista kiinnostuneelle.

Kun saavuin Torontossa Florida Jacks -nyrkkeilysalille, tuli jo pukuhuoneessa tuttu tuoksu vastaan: hikeä, tiikeribalsamia, vanhaa nahkaa. Kuntonyrkkeilytunnin valmentajana oli Bruce Leen näköinen mies Eric, jonka tunnilla keuhkot huusivat armoa ja jokaista lihasta hapotti. Kuitenkin tämä oli vasta alkusoittoa Marion tunneille. Paikalliset kutsuivat Mariota "The Champiksi" ja mies oli pelottava lihaskimppu, joka pakotti jokaisen salilla olijan suorittamaan täydellä kapasiteetillaan nyrkkeilytekniikoita toinen toisensa jälkeen. Minulle Mario huusi pilke silmäkulmassa vähän väliä, että "Éivätkö eurooppalaiset parempaan pysty?? Lujempaa! Step on the jab!!" Onneksi tuntien jälkeen palkittiin kehuilla ja tsemppauksella.
Pääsin myös sparraamaan Priscillan kanssa, joka on paikallinen lahja naisnyrkkeilylle. Koska Kanadassa vaaditaan nyrkkeilyyn erityiset vakuutukset, otettiin vain kevyttä teknistä sparria.

Hyvän treenin jälkeen täytyy saada tietenkin proteiinia. Booster juice -ketju vastaa tähän tarpeeseen. Booster juicen listalla on herkullisia smoothieita täynnä superfoodeja, joiden nimiä en osaa edes lausua saatika kirjoittaa. Jokaiseen smoothieen saa pyytäessä proteiinilisän ja joihinkin ne kuuluvat jo muutenkin. Todella hyvää ja terveellistä - ei yhtään salien tiskiltä myytävien keinotekoisten palautumisjuomien makuista!

Florida Jacks -sali sijaitsee lähellä Yonge-Bloor -metroasemaa, Burgyndy´s barin yläkerrassa.
Booster juice -ravintoloita löytyy Torontosta useampia, nyrkkeilysalia lähinnä oleva BJ on Bloor streetillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti