maanantai 8. elokuuta 2011

So hot in SOHO eli hot joogaa Sohossa

40 astetta lämpöä, 40% ilmankosteus, 100% treeniä 1,5h ajan.

Hot jooga on helppo tapa urheilla matkalla: pyyhkeet voi vuokrata joogastudiolta, ei tarvitse pakata urheilukenkiä eikä -välineitä, urheiluvaatteeksikin riittää shortsit ja bikinien yläosa. Tunnille kannattaa mennä ajoissa ja ensikertalaisena lukea paikan etikettisäännöt (ne saa tiskiltä varatessa paikkaa tunnille). Juo paljon ennen tuntia ja ota mukaan treeniin 1,5l pullo vettä (saa myös ostettua tiskiltä).Välittömästi treenin jälkeen on voipunut olo, mutta kylmän luomumehun (jota myös myydään tiskillä) nautittua ja hetken toivuttua alkaa joogan vaikutukset tuntumaan kopassa ja kropassa. Olo on voimakas, ryhdikäs, voittamaton.

Lontoossa kävin Sohossa Sohot bikram yoga -studiolla, lähellä Great Portland streetin metro-asemaa. Kokeilutunti maksoi pyyhkeineen ja juomineen n. 18 puntaa, eli ei mitään ilmaista touhua mutta oli joka sentin arvoista. Raahasin myös poikaystäväni kokeilemaan lajia ja todistetusti hän selvisi tunnista hengissä. Itse asiassa paikalla oli lähes puolet miehiä, kun Suomen joogastudioissa on aika naispainotteista.
http://www.sohotbikramyoga.co.uk/

Varoitus: joogatreeni tuntuu seuraavana päivänä erityisesti takareisissä ja keskivartalossa ja tulet löytämään kropastasi aivan uusia lihaksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti