maanantai 29. elokuuta 2011

Herkkuja Lontoossa

Lontoossa turistin "must"-juttuihin kuuluu fish&chips. Yleensä rasvassa uppopaistettu hiilarimättö ei kuulu ruokavaliooni, mutta Lontoossa asuvat ystäväni saivat raahattua minut
the Trafalgar-pubiin Chelseassa. (Lähin metropysäkki Sloane sq tai South Kensington). Pubi oli perinteinen, mutta yllättäen sekä sisustukseltaan että menultaan tuore ja raikas. Viikonloppuisin tarjoillaan loistavaa brunssia ja menusta löytyi mielenkiintoisia terveellisiäkin vaihtoehtoja.

Lempiravintolani Lontoossa on PINGPONGDIMSUM (yritä sanoa se 10 kertaa peräkkäin nopeasti!). Ruokailukokemus on sosiaalista: pöytään tilataan yhteisesti iso määrä erilaisia pieniä annoksia, jotka tulevat hauskoissa puisissa koreissa ja sitten dippaillaan ja jaetaan. Ping pong -ravintoloita on parissakin eri paikassa, lähellä teattereita ja shoppailujakin löytyy.
www.pingpongdimsum.com


Shoppailujen ohessa voi napata mukaan taatusti tuoreista raaka-aineista tehdyn salaatin tai smoothien Pret a mangerista. Ketjun kahviloita löytyy lähes joka kulmalta. Tällaisen haluaisin Suomeen!!
 www.pret.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti